Termeni și condiții AIMMAIPE IASI

TERMENI ȘI CONDIȚII

Portalul web https://iasi.programe-imm.ro este un sistem dezvoltat în baza prevederilor programului .

Accesul şi utilizarea portalului web https://iasi.programe-imm.ro (denumit în continuare „portal”) se face în termenii şi condiţiile de mai jos.

Termenii şi condițiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare „Administrator”, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. 

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. 

Accesând şi navigând pe acest portal, utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare.

În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin intermediul portalului web https://iasi.programe-imm.ro se asigură desfășurarea activităților aferente administrării schemelor de ajutor de stat prevăzute programului .

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Administratorul operațional al portalului web https://programe-imm.ro nu își asumă nicio răspundere în cazul în care anumite informații pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din motive care nu țin de funcționarea portalului.

Menționăm faptul că, deși depunem toate eforturile pentru ca site-ul să fie disponibil permanent, informăm utilizatorii cu privire la faptul că pot fi necesare operațiuni de întreținere de rutină. Prin urmare, nu garantăm disponibilitatea permanentă a portalului sau faptul că va putea fi accesat întotdeauna cu o anumită viteză sau cu o anumită funcționalitate.

Noțiunea de neangajare a răspunderii nu se referă la obligația instituțiilor în cadrul cărora se derulează schemele de ajutor de stat, de a respecta legislația în vigoare şi nu poate exclude obligațiile impuse de lege.

OBLIGAȚIILE UTILIZATORILOR

Utilizatorii vor accepta următoarele condiţii: 

  • să nu publice, transmită sau distribuie informații care pot fi dăunătoare, obscene, defăimătoare sau ilegale;
  • să nu folosească nicio aplicație software și niciun dispozitiv care să bruieze site-ul şi nici să încarce sau să pună la dispoziție fișiere conținând date eronate sau viruși, prin niciun fel de metodă;
  • să nu obţină sau să nu încerce să obţină acces neautorizat, indiferent de metodă.

Utilizatorul este singura persoana responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează portalul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații şi servicii din conținutul site-ului.

Ministerul  Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (AIMM) Iași își rezervă dreptul de a suspenda sau a restricționa accesul şi utilizarea acestui portal în cazul în care sunt încălcate prevederile din Termenii și condițiile de utilizare a portalului, precum și de Politica de confidențialitate a portalului.

REGULI GENERALE

Administratorul operațional al portalului declară următoarele: 

  • va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului portalului;
  • va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru a se asigura de funcţionarea în bune condiţii a portalului;

Schimbări ale site-ului

Ministerul Economiei  Antreprenoriatului și Turismului și Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (AIMM) Iasi   îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului portalului, precum și de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

CONDIȚII DE FOLOSIRE A INFORMAȚIILOR DE PE SITE

Puteți prelua, citi sau imprima orice informație de pe acest site, cu condiția să reproduceți fiecare dintre adnotările despre drepturile de autor sau alte adnotări despre drepturile de proprietate conținute în orice informație pe care o preluați de pe site. Totuși, nu aveți dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi conținutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzând aici textul, imaginile, sunetul, video, fără permisiunea scrisă a Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (AIMM) Iași.

De asemenea, trebuie să luaţi la cunoștință că orice vedeți sau citiți pe acest site are drepturi rezervate de copyright fără o altă notificare specială.

LEGISLAȚIE

Drepturile şi obligațiile părților, impuse de prezentele termeni şi condiții, precum şi toate efectele juridice ce decurg din acestea vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare.